Update & Programma Best Value Congres 2017

Programma Best Value Congres 2017

Het 5e Best Value congres is op 4 en 5 april in congrescentrum de Reehorst in Ede. Dit jaar hebben we een nieuwe indeling van het programma, met 1 dag plenaire en 1 dag parallelle sessies. Hier vind je een overzicht van het hele programma.

 

Tarieven 1- of 2-daagse deelname

Ook dit jaar is het mogelijk te kiezen voor 1 of 2 dagen deelname. Een overzicht van de tarieven vind je hier. Tot 24 februari hebben we een extra vroegboekkorting van € 50. Maak hier snel gebruik van en meld je aan met code earlybird. De vroegboekkorting is verlengd tot 6 maart!

 

Hotelkamer

Ook dit jaar is het mogelijk om met speciale Best Value korting een hotelkamer te reserveren in het hotel- en congrescentrum Reehorst. De korting loopt op van € 30 tot € 50 per nacht. De kortingsregeling is tot 15 maart geldig en geldt zolang er kamers zijn! Hier vind je meer informatie over de kortingsregeling.

 

B-certificering en congresbezoek

Wil jij je B-certificering halen, dan kun je ook dit jaar dit combineren met congresbezoek. De B-certificering begint op maandag 3 april, met 3 dagdelen, van 8.30 uur tot circa 20.00 uur met aansluitend een diner. Daarna volgt de deelname aan het 2-daagse congres. De prijs van de B-certificering inclusief congres is € 1350 exclusief BTW. Tijdens het congres zijn er een aantal sessies verplicht om te volgen, om je B-certificaat te behalen. Er zijn maximaal 16 plaatsen voor de B-certificering. De inschrijving voor de B-certficering is geopend, hier kun je je aanmelden.

 

Aanvraag stand

Voor onze congresbezoekers bieden we de mogelijkheid om een stand in te richten in de centrale ruimte. Als congresbezoekers zijn er geen extra kosten verschuldigd aan de stand, tenzij je technische wensen hebt, zoals een flatscreen, beamer,of laptop. De mogelijkheid tot aanmelding komt medio februari op onze website. Wil je nu al aangeven dat jij een stand wil? Stuur ons dan een berichtje via het contactformulier, dan reserveren we een plek voor je.

 

 

 

 

© Copyright 2018