Wout Groeneveld

Mijn naam is Wout Groeneveld en inmiddels meer dan 10 jaar werkzaam voor Canon. In deze 10 jaar heb ik diverse functie bekleed in sales en bid management.Momenteel ben ik namens Canon zowel intern als extern verantwoordelijk voor alle Best Value gerelateerde zaken, lid van het Canon Best Value kernteam en stuur ik een team van 11 bidmanagers en bidsupporters aan.

In 2014 heb ik de Best Value conferenties bijgewoond in Arizona en Lille. Ik ben A en A+ gecertificeerd, heb meer dan 25 externe presentaties gegeven en meer dan 50 mensen getraind op het gebied van Best Value. In 2014 heb ik als bid manager met mijn team 80% hitrate gerealiseerd op ingeschreven aanbestedingen.

Gedurende alle doorlopen concretiseringsfasen was ik namens Canon BV-expert. Tijdens drie van deze trajecten ben ik tevens ingezet als sleutelfunctionaris gedurende de interviews met een score van een 8,0. In 2015 heb ik ons interne inkooptraject voor cateringdiensten begeleid als Best Value expert en zijn we bezig met de voorbereiding voor een tweede BV inkooptraject. Voor het cateringtraject doorlopen we momenteel de concretiseringsfase.

© Copyright 2018