Tjeerd Roozendaal

Hallo! Bij een eerste kennismaking vertel ik vaak en met plezier dat ik groot ben geworden in projecten wereldwijd. In mijn vroege carrière werkte ik als freelancer in de offshore en nearshore projecten. Het werken in projecten is nog steeds mijn grote passie, maar mijn rol is verschoven naar general management. Sinds 2015 ben ik eindverantwoordelijk voor de projectrealisatie, technische advisering en inkoop van de GWW en vastgoed in de Gemeente Amsterdam. Mijn functie is directeur Ingenieursbureau, Gemeente Amsterdam.
Mijn affiniteit met Best Value is ontstaan op het moment dat mijn eigen visie op leidinggeven aan professionals, het bouwen van projectorganisaties en hoe ik zelf in het leven sta in botsing kwamen met de filosofie van Best Value. Ik voelde mij geen uitzondering meer! Er bleek een heel netwerk van Best Value experts te zijn die dezelfde kijk hebben op mijn werkveld. En voor dat netwerk zet ik mij graag in. Vandaar dat ik bij de oprichting van Best Value Nederland mij geen moment hoefde te bedenken.

Privé ben ik het liefst op en vooral onderwater (freediven) te vinden en doe ik graag een 1/4 triatlon. Dat houdt mij fit en in balans.

© Copyright 2018