Jeroen Hulsman

Graag stel ik mijzelf even voor! Mijn naam is Jeroen Hulsman en in juni 2015 toegetreden tot het bestuur van Best Value Nederland. Sinds medio 2013 werk ik voor NEVI (Nederlandse Vereniging voor Inkoopmanagement: www.nevi.nl) als directeur Opleidingen & Examens.

Vanuit die achtergrond hou ik mij binnen het bestuur van BVNL onder andere bezig met vraagstukken rondom certificering. Mijn achtergrond is marketing en bedrijfskunde. Gedurende mijn loopbaan heb ik mij gespecialiseerd op het gebied van inkoop- en supply management, zowel in een nationale als internationale omgeving. De eerste jaren als externe adviseur bij internationale adviesorganisaties, later als inkoopmanager primair proces en inkoopinnovatie bij een Nederlandse bank. Een professionele inkoop- en supply functie is een belangrijk driver om organisaties beter te laten presteren. De wijze waarop de organisatie samenwerkingsrelaties aangaat en onderhoudt met haar leveranciers speelt hierbij in mijn ogen een cruciale rol. Dat geldt zeker in omgevingen waar organisaties steeds meer inkopen (uitbesteden) en daarmee ‘afhankelijker’ worden van hun leveranciers voor het behalen van hun doelstellingen.

Ervaring heeft mij geleerd dat het benutten van kennis, ervaring en inzichten van leveranciers kan leiden tot slimmere oplossingen, betere klantproposities en duurzaam onderscheidend vermogen. Best Value (Procurement) is een waardevolle aanpak die individuen en hun organisaties kan helpen dit potentieel te ontsluiten. Daarom zet ik mij samen met het bestuur graag in voor de verdere ontwikkeling van dit gedachtegoed!

© Copyright 2018