NEDERLANDS BEST VALUE TRAINER PROGRAM 2018 !

Het nieuwe collectief van Best Value licentiehouders organiseert van 29 oktober 2018 (19.00 uur) tot 1 november 2018 (20.00 uur) het eerste Nederlands Best Value Trainer Program 2018 voor A(+) gecertificeerde Best Value professionals.

Programma

We starten maandag 29 oktober vanaf 19.00 uur met een diner en een drankje en sluiten donderdag 1 november eveneens af met een gezamenlijk diner. Dinsdag, woensdag en donderdag is er een gevarieerd en interactief trainingsprogramma samengesteld met input van de deelnemers. Tussendoor is er voldoende gelegenheid om ook in kleinere gezelschappen even bij te praten of kennis en ervaringen uit te wisselen.

Certificering

Vanuit Arizona State University zal professor Kenn Sullivan deelnemen aan de bijeenkomst. Hij is al meer dan 10 jaar bezig met het implementeren van de Best Value aanpak in de praktijk. De komst van Kenn is het resultaat van onze inspanningen om vanuit het Best Value Collectief aansluiting te houden met Arizona State University, nu Dean daar vorig jaar afscheid heeft genomen. Samen met Arizona State University gaan we de Europese certificering verder vorm en inhoud geven. Deelname aan het Best Value Trainersprogramma leidt tot een A+ certificering voor de deelnemers. Hiermee kun je als huidige A of A+ Best Value professional aantonen dat je door ‘permanente educatie’ vakinhoudelijk bij bent. Door het volgende jaar weer deel te nemen, verleng je je certificaat weer met een jaar.

Deelname eisen

Voor een optimale uitwisseling is een minimum kennis- en ervaringsniveau noodzakelijk. Om deel te kunnen nemen aan het Nederlands Best Value trainers program moet je daarom beschikken over het A of A+ certificaat.

Locatie

Het programma vindt plaats op het kleinschalige vakantiepark ‘Eigen Wijze’ in Bant, Flevoland. Je kunt bij aanmelding aangeven dat je een eigen slaapkamer wilt, indien van toepassing.

Adres en route

Vakantiepark Eigen Wijze
Schoterpad 1
8314 RA Bant
Telefoon: 0527 261899

Routebeschrijving: Route via Google Maps

Kosten

De kosten voor deelname zijn € 950,- per deelnemer (exclusief BTW). Dit is inclusief materiaal, alle overnachtingen op de programmalocatie, ontbijten, lunches, diners en versnaperingen.

Het licentiehouders collectief bestaat uit de onderstaande licentiehouders.

Vragen of opmerkingen?

Voor vragen of opmerkingen kun je contact opnemen met
• Susan van Hes, susanvanhes@bestvalueeurope.com, 06-10398537 of
• Jeroen van de Rijt, rijt@bestvalue-group.nl, 06-50272855 of
• Mariska van Wijnen, M.vanWijnen@nevi.nl, 088-3300700


© Copyright 2018