BEST VALUE TRAIN-THE-TRAINER PROGRAM 2019

Het Best Value licentiehouders collectief organiseert van 28 oktober 2019 (19.00 uur) tot 31 oktober 2019 (13.00 uur) het eerste Nederlands Best Value Train-the-Trainer Program 2019 voor A(+) gecertificeerde Best Value professionals.

Programma

We starten maandag 28 oktober vanaf 19.00 uur met een diner en een drankje en sluiten donderdag 31 oktober af met een gezamenlijk lunch.
Dinsdag, woensdag en donderdag is er een gevarieerd trainingsprogramma. Tussendoor is er voldoende gelegenheid om ook in kleinere gezelschappen even bij te praten of kennis en ervaringen uit te wisselen.

Het aandachtspunt dit jaar zal liggen op de thema’s contract- en risicomanagement en de uitvoeringsfase. Aan de verdere invulling van het programma wordt momenteel hard gewerkt en worden er gesprekken gevoerd met externe sprekers. De evaluatie van vorig jaar gebruiken we hierbij nadrukkelijk als input. Mail of bel een van ons gerust als je goede ideeën hebt. Onze contactdetails staan onderaan deze uitnodiging.

Bekijk hier het complete programma.

Certificering

Vanuit de ambitie om in co-creatie met A en A+-professionals de Best Value aanpak continue te ontwikkelen voor toepassing in de Nederlandse context en de toepassing daarvan te borgen door transparantie te bieden aan de markt, krijg je als deelnemer na afloop het Nederlands Best Value Train-the-Trainer-certificaat 2019 (A+) verstrekt. Hiermee kun je als huidige A of A+ Best Value professional aantonen dat je door ‘permanente educatie’ vakinhoudelijk bij bent. Door het volgende jaar weer deel te nemen, verleng je je certificaat weer met een jaar. We gaan er wel vanuit dat je dan aan het hele programma hebt deelgenomen.

Deelname eisen

Voor een optimale uitwisseling is een minimum kennis- en ervaringsniveau noodzakelijk. Om deel te kunnen nemen aan het Nederlands Best Value Train-the-Trainer program moet je beschikken over het A of A+ certificaat.

Locatie

Het programma vindt plaats op het kleinschalige vakantiepark ‘Eigen Wijze’ in Bant, Flevoland. Je kunt bij aanmelding aangeven dat je een eigen slaapkamer wilt, indien van toepassing.

Adres en route

Vakantiepark Eigen Wijze
Schoterpad 1
8314 RA Bant
Telefoon: 0527 261899

Routebeschrijving: Route via Google Maps

Kosten

De kosten voor deelname zijn € 950,- per deelnemer (exclusief BTW). Dit is inclusief materiaal, alle overnachtingen op de programmalocatie, ontbijten, lunches, diners en versnaperingen.

Het Best Value licentiehouders collectief bestaat uit de onderstaande licentiehouders:

Vragen of opmerkingen?

Voor vragen of opmerkingen kun je contact opnemen met Nieske Lith – 0651639582 – info@bestvaluenederland.nl.


© Copyright 2018