Kennissessie Best Value Legal

Op 27 september 2017 organiseert Best Value Nederland de kennissessie Best Value Legal.

In 2014 zijn Pieter Stuijt, Mark Birnage, Elisa Palm (advocatenkantoor Pels Rijcken & Drooglever Fortuijn) en Jannie Koster-Robaard (Consistender) gestart met de Commissie Best Value Legal. Deze Commissie komt een aantal malen per jaar bijeen om de ontwikkelingen op juridisch gebied te bespreken.

Ook in het afgelopen jaar is Best Value een aantal malen aan de orde geweest in een gerechtelijke procedure. De Commissie Best Value Legal praat jullie daar graag over bij. Op woensdag 27 september organiseren we daarom weer een nieuwe bijeenkomst van de Commissie Best Value Legal. Tijdens de bijeenkomst zullen een paar interessante uitspraken onder de loep worden genomen. Daarnaast is weer gewerkt aan het juridisch aanscherpen van de Best Value systematiek, mede gelet op de jurisprudentie. Zaken die onder meer aan de orde komen zijn:

  • Is het verstandig om de aanbodscope uit te vragen?
  • Hoe gaan we om met minimale aanbodscope en correctieve beheersmaatregelen?
  • Hoe moet je omgaan met een kans die in strijd met een eis is?
  • Hoe moet ik omgaan met een kans die de Europese drempelwaarde overschrijdt?
  • Hoe beoordeel ik een Best Value inschrijving correct?
  • Is de dominance check toegestaan in Nederland?

Uiteraard is er ook dit jaar weer ruimte om praktijkvragen te stellen, die beantwoord zullen worden door Elisa, Pieter en Mark.

De bijeenkomst vindt plaats in het Waterschapshuis in Amersfoort en begint om 10.00 uur. Vanaf 9.30 uur ben je welkom. Koffie of thee staat dan voor je klaar. De bijeenkomst duurt tot 13.00 uur.

Via onze evenementenpagina kun je je aanmelden voor deze sessie.

© Copyright 2018