Best Value Development Prestatieonderbouwing X.0

Op 27 juni organiseert Best Value Development een sessie over Prestatieonderbouwing X.O

Best Value is continu in ontwikkeling. Dat merk je in de toepassing van de methodiek, met de filosofie als constante op de achtergrond. Ook de standaard formats voor de inschrijvingsformulieren zijn in de laatste jaren wel eens veranderd.

Best Value Development wil nu een discussie starten over het format van de prestatieonderbouwing. In hoeverre faciliteert dit het maken van een goede inschrijving en het selecteren van de expert opdrachtnemer? Wij benaderen deze vraag vanuit de argumentatieleer. Goed gebruik van argumenten is essentieel bij het zowel invullen als het beoordelen van de prestatieonderbouwing. In deze bijeenkomst leggen we kort uit hoe dit werkt binnen het kader van Best Value.

Daarna gaan we met de deelnemers in discussie over mogelijke verbeteringen van het standaard format van de prestatieonderbouwing. Uiteraard kunnen we ook andere toepassingen van argumentatieleer bij Best Value bespreken. Zowel opdrachtnemers als opdrachtgevers zijn hierbij gebaat. Wat je rol ook is, de insteek is dat je ideeën brengt én haalt. Vanuit nieuwsgierigheid en met een open blik (waarbij je actief mee discussieert: brengt en weggaat met hernieuwde inzichten: haalt) , zoals dat gaat bij Best Value Development!

Het verenigingsbureau van Best Value Nederland is gesloten tot 23 juni. Voor vragen over deze sessie kunt u mailen naar best.value@rws.nl.

Klik hier voor meer informatie of om je aan te melden!

© Copyright 2018