Bekijk Best Value webinar van PIANOo

schermafbeelding-2016-11-24-om-13-58-09Op 26 september gaf PIANOo een webinar over de voor- en nadelen van Best Value Procurement, deze webinar staat nu online, je kunt hem hier bekijken.

PIANOo is een gesprekspartner van Best Value Nederland, die ook kennis en informatie over Best Value in Nederland wil verspreiden.

Best Value Procurement (BVP) bestaat nu zo’n 10 jaar in Nederland. De afgelopen jaren is de toepassing van Best Value in een stroomversnelling gekomen. Er leven bij opdrachtgevers en marktpartijen nog wel veel vragen. Er is onduidelijkheid over de mate waarin je elementen uit BVP, zoals de interviews, kunt toepassen. Op 26 september 2016 organiseerde het Inkoopplatform GWW, een samenwerkingsverband van Rijkswaterstaat, Unie van Waterschappen, platform WOW en PIANOo, hier een webinar over.

Wat heeft Best Value opgeleverd en waar is het niet goed gelukt? Hoe gaat het in de uitvoering? Wanneer gebruik je deze aanpak en wanneer niet? Wat vraagt het van de opdrachtgever en wat van de leveranciers?

© Copyright 2018