B-certificering icm Best Value Congres 2017

Het vijfde Best Value Congres in Nederland is op dinsdag 4 en woensdag 5 april in congrescentrum Reehorst te Ede. Ook dit jaar is het weer mogelijk om je B-certificering te combineren met je congresbezoek.

De B-certificering start op maandag 3 april en wordt gegeven door een A+gecertificeerde trainer. De kosten voor de B-certificering in combinatie met het congres, inclusief, lunch, diner, hapjes en drankjes is € 1350. Door je deelname aan het congres wordt je ook voor 1 jaar lid van Best Value Nederland.

Met het oog op extra informatie voor de training: 
Mocht je helemaal nieuw zijn met Best Value, of al langer van plan zijn jouw B-certificering te behalen, neem dan deel aan de opleidingsdag tijdens het congres!
De opleiding, wat het B-certificaat tot gevolg heeft, bestaat uit drie dagen. Een dag opleiding voorafgaand aan het congres en de twee congresdagen zelf. Tijdens de opleidingsdag besteden we aandacht aan de filosofie achter Best Value, gaan we in op de methodiek en zoomen we in op praktijksituaties. We gebruiken hier interactieve discussies, video maar ook groepsopdrachten voor. Je zult dus zeker ook zelf aan de slag moeten met Best Value. We belichten daarmee het inkoopperspectief maar zeker ook het verkoopperspectief.
De opvolgende congresdagen bieden meer verdieping. Je zult als deelnemer aan de opleidingsdag geadviseerd worden om naar een aantal tracks te gaan waarvan de inhoud goed aansluit op de opleidingsdag. Door deel te nemen aan het opleidingsprogramma ken je als deelnemer de ins en outs en kun je concreet na het congres aan de slag met Best Value, zij het als lid van een beoordelingsteam of tenderteam.
Tezamen met de twee opvolgende dagen congres ontvang je het B-certificaat, mits je deelneemt aan track 2.2 en 4.7.

Details programma

Maandag 3 april; B-certificering van 9.00 tot 20.00 uur met aansluitend diner. Het is mogelijk om een hotelkamer te reserveren, met Best Value korting.

Dinsdag 4 april: Best Value Congres van 9.00 tot 18.00 uur, met aansluitend een diner tot 20.00 uur.

Woensdag 5 april: Best Value Congres, parallelle sessies. Track 2.2 en 4.7 zijn verplicht om te volgen, track 1.1 en 3.2 worden geadviseerd te volgen. Een overzicht van het programma vind je hier.

Meld je hier aan voor de B-certificering inclusief congres.

© Copyright 2018