Certificering

Er zijn 2 niveau’s van certificering in Nederland:

Best Value B-certificaat

Eisen: De kandidaat volgt een training van tenminste 5 dagdelen en die wordt gegeven door een trainer die in het bezit is van een A-certificering

Via: Licentiehoudende partij in Nederland: NEVI, RISNET, TU Delft, Scenter, Mars Inkoopadvies, Best Value Europe, Buyers United en Best Value Experts Academy.

Registratie: U wordt opgenomen in het openbare register van Best Value B-certificaathouders op de website van Best Value Nederland.

Best Value A- certificaat

Eisen: De kandidaat is tenminste in het bezit van een Level B certificaat- De kandidaat moet een paper schrijven over tenminste een afgerond Best Value project waarin hij reflecteert op het proces en het resultaat en dit presenteren aan de Best Value Certification Board.

Via: Nederlandse Best Value Certification Board

Registratie: U wordt opgenomen in het openbare register van Best Value A certificaathouders op de website van Best Value Nederland en van PBSRG (Performance Based Studies Research Group).

De certificatie eisen en mogelijkheden in Amerika wijken enigszins af van de hierboven genoemde, informatie over het traject in Amerika vindt u op de website van PBSRG.

Volgende event: Certification board 12 juni 2018

Meer informatie

Volgende event: Certification board 1 oktober 2018

Meer informatie

© Copyright 2018